به گزارش خبرگزاری حوزه، سید روحالله عجمیان جوان لرستانی و خودباوری بود که بر اساس گفتمان حاکم بر کشور با جهتگیری خودکفایی و استقلال، ایثارگری، شهامت و استوار و با یقین به درستی مسیر، جان خود را در راه هدفی که در دریافت آن به یقین رسیده بود، نثار کرد.
سیدروحالله عجمیان در آنچه بر اساس مقتضیات، ظرفیتهای فردی - خانوادگی و نظام تربیتی حاکم، دریافت کرده بود، به یقین رسیده بود و بیمحابا آماده شد تا بالاترین بها را در این مسیر پرداخت کند.
شاید الزامآورترین و ضروریترین برنامه در شرایط کنونی کشور، مروری بر زیربناهای فکری - عقیدتی چنین تفکری است تا بتوان بر اساس آن دست به سازماندهی برای تحقق آرمانهای این ملت بزرگ، نجیب و با هویت زد، که برونداد آن میتواند به اصلاح بسیاری از موانع سازمان یافته رسمی و غیررسمی در مسیر پیشرفت در ابعاد مختلف منجر شود.
سیدروحالله به تعبیر مقام معظم رهبری «جوان ناشناختهای» است که بدون توجه به ناملایمات رفته بر خود، خانواده و اطرافیان هر آنچه که تعهد و مسئولیت اجتماعی بر دوشش نهاده است را در حد مقدور و توان، ولی با اعتقاد انجام میدهد.
در همه فراخوانهای رسمی و غیر رسمی در راستای پاسداشت منافع ملی و ارزشهای ملی و فراملی در حد توان مشارکت میکند چه این فراخوان خدمت در مناطق محروم باشد تا خادمی گروههای جهادی یا فعالیتهای فرهنگی اجتماعی یا اعلام آمادگی برای حضور در عرصههای نظامی و دفاع از آب و خاک این کشور باستانی و عزیز؛ یا اعلام آمادگی برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) و مبارزه با گروه بیهویت داعش که ساخته و پرداخته دشمنان قسمخورده ارزشهای بنیادین تمدن ایران و انقلاب اسلامی است.
چنین نگرشی چون همه بیمهریها و ناملایملات را نادیده میگیرد و افقهای بلندتری از آنچه در برداشت ظاهری مدنظر است، فرارو قرار میدهد؛ امید را در فرد شکوفا کرده و دستیابی به هدفها را تسهیل میکند.
«سیدروحاللهها» در جامعه ایران بیشمارند، افرادی تکنوکرات و با اعتقادی که در هر جایگاهی باشند اثرگذار، نقشآفرین و جریانساز هستند. انسانهای پاک ضمیری که بهدنبال شکار فرصتها نیستند؛ بلکه خود عامل «فرصتسازی اقتضایی» برای رسیدن به چشماندازها هستند.
در تفکر سید روحالله، فعالیتهای روزانه یادداشت نمیشوند، چون با یقین میداند که اگر مسیر درست انتخاب شود، خروجیهای حاصل، تصویر یا تصاویر بسیار زیباتری از آنچه بر روی کاغذ میتوان آورد به نمایش خواهد گذاشت و ماندگار تر خواهد ماند.
سید روحالله عجمیان سرانجام در ۱۲ آبان ۱۴۰۱ همه داشتههایش -که خود روحالله بود- را در یک تراژدی اندوهناک؛ اما ماندگار برای جهانیان به نمایش گذاشت و جان را در مسیری که عاشق و دلباخته آن بود به جان آفرین تسلیم کرد.
در این کتاب تلاش شده است تا شخصیت و افکار این جوان مؤمن و متقی تصویرسازی شود و براساس اطلاعات موجود، ابعادی از روحیات و آرمانهای او و برخی خاطرات از زبان خانواده و دوستان او بیان شود.
از نام این کتاب دو برداشت مد نظر نگارندگان بوده است؛ اول اینکه خون شهید سیدروح الله عجمیانها، بها و ارزش امنیت است (خونبهای امنیت) و دوم اینکه، وقتی در نهایت تمامیت ارضی و آرمانهای ملتی به مخاطره بیفتد بهای آن خون دادن و شهادت است (خون؛ بهای امنیت).
کتاب خونبهای امنیت بر اساس زندگینامه شهید سید روحالله عجمیان فرزند لرستان، مدافع امنیت البرز به قلم سیدعلینادر دهقانی؛ عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی لرستان و سیدهزهرا و سیدعلی عجمیان در قطع رقعی از سوی انتشارات هاویر منتشر شده است.
نظر شما